!KISAH BUDAK SI MATA BULAT! !
Jantung Hatiku
Friday, May 4, 2012 at 1:01 AM | 0 COMMENT[s]




Hey Warga Blog ..
Apa Khabar Semua ? Harap Sihat Yaa ~ 
Lama Gila Taa Update Blog Nihh , Sebab Lupa Password , Maklumlah 'HOTSTUFF' ,
Buzy Memanjang .. Hee ~ Perasan Betul Aku Nihh Nak Jadi 'HOTSTUFF' ..
Haahaaa ~ 
Aku Nak Kenal kan Sorg Budak Nihh Kat Korang Semua ..
Nakk Tahu ? ?
Ehh , Sebelum Tuhh Kena Bayar Lha .. HahHAH ! 
Aku Gurau Jahh ~ Budak Nihh Yang Aku SayanG Sesanad ~ 
Dia Taa Berape 'HANDSOME & CUMEL' but ,
Dia Caring Terhadap Aku , Always Teman Aku If Aku Tenga Busan ..
Hee ~ Nihh Dia BudakNyea ~

Haa Nihh Lhaa .. Taa Payah Tengo Muka Dia Lhaa ..
Hahahahah . dIA Jantung Hati Saya Lhaa ~ 
Nak Tengo Jugak Ke Muka Dia ?
Nak ? Betul Nihh ?
Okenggg ..
LOADING.............50%
LOADING......................99%
LOADING..................................100%
Haa ,, Amek Kau .. Kan Dah Keluar .. hAhahahh ~ 
Nihh Lhaa Dia . HEE ~ kan Aku Dah Cakap Xd ,,
Xp Senyuman Dia Buad Aku Sayang Dia Sesanad Tahu ..
Hee ~ Dia Muda Lagi .. Aku Dah Tua .. Xp Tpea ..Cinta Tak Kenal Usia Kan . Hee ..
Okengg Lhaa .. Nihh Jep Aku Nak Bagi Tahu Kat Korang ~
And Sesiapa Yang Belum >>FOLLOW<< Aku LagI ..
Sila-Sila Lah Follow Yaa ~ oKEENgg ..
See You Again Blogger ~ <3 <3 




my besties of friends-smk SERI MAHKOTA
Monday, February 20, 2012 at 12:35 AM | 0 COMMENT[s]

 
heys guys , hari niwp aku nak update status baru about my best friends that i have . haha :D
aku naa tell about my best friend one by one can ?
sure lhaa can an ? now tibe lha mase nyea . kahkahkah ~!

 


okee ~ aku kenal an one by one ok . 
kita mula dari kiri yek .
<-----namenyea nur najiha atiqah call her jiha ,
sec, tuan nuryusfaini call her yus ,
third, nur husna shahira call her una ,
strusnyea, nur intan shamiza call her intan or buntal , hehe suke 
pggil dy buntal hahaha ~! ,
then , nur syafina call her fyn ,
sec last , muhd hafizzudin call his hafiz or burn ,
n lastly muhd shaufiq call his shaufiq lhaa .. hahaha ~ :)
dyorg niwp suke br'pic-2 mcm aku , mklum lhaa sume mmbe-2 ku niwp mau jdi
model tanah air , hahaha :)
so aku hope dyowg lhaa mmbe yg aku ada selama aku maseh idop .
n bule mencapai-2 cita-2 dyowg .
btw aku naa mum-2 ..
laparr seyh ~ so next time aku update about laen au .
hahaha :)
tatata ~ 

my besties of friends
Sunday, January 29, 2012 at 1:07 AM | 0 COMMENT[s]

 
hey guys , 
lama taa update blog aku niwp .. rindu seyh .
huhu . :) 
ary niwp aku naa cite pasal mmbe aku yang nakal bak kuman . ecehh ! haha
mang nakal puns xp dyowng sume baek nan aku , caring nan aku (caring ker??) huh~
and dy owg niwp kdng2 gatal jugac bak semut gigit kaki aku . hahaha 
xp aku taa kesah sape dyowng t0o . yg pnting dy n aku happy berkawan . 
hahahaha :D
if aku hangout nan dyowng puns , dyowng puns gila-2 macam aku ..
haaa ! skunk aku naa tunjuk muke mmbe-2 aku yg gila-2 mcm aku .
hahahahahha !




aku kenal an sorg-2 yea ...
dari kiri yea ..
<----zairi , myrul , syamsul n danial and satu agi at bawah .
yang at bawah niwp 
namenyea 
syazwan .

dy niwp suke teman
aku if aku busan ..
btw dy yg mmbe aku suke berkawan ..
sume mmbe aku niwp banyak t0long aku .. (ecehhh! t0long lhaa sngat)
hahahahahahaha.... 
s0o dy0wng niwp sporting glew ar .
naa tauk nape aku update pasal dyowng .?
coz dyowng jep mmbe aku yg aku arap-2 kann ..
huh~
hahaha ....
sampai disini saje aku nak cite ..
if aku cite lebih-2 t dy0wng perasan lak .
hahaha . k lah 
byeee guyss ~~




  - FRIENDS F0R EVER -




 

aku sayang kau bodoh ! toing ! sumpah I LOVE U !
Monday, January 9, 2012 at 2:24 AM | 0 COMMENT[s]

 

heys guys ! ary niwp aku naa cite psal mamat at atas niwp . dy BF aku yunc paling aku sayang . dy lha yunc pertama n dy lha yunc terakhir . aku sayang dy sampai skunk . aku taa penah benci dy . makin lama aku nan dy aku semakin syg diri nye semakin syg d'buad nyea . aku tauk dy puns syg aku . dy ckp at aku walaupapun terjdi dy tetap taa akan tggl an aku n terus sayang aku sampai mati . aku terharu gile time dy ckp mcm t0o . aku tauk dy taa akan curang nan aku walaupun dy sekolha laen . aku tauk dy setia nan aku . aku percaya tentang dirinye dan aku percaya dy taa akan pernah cari yunc laen . xp ada kemalangan yunc menghalang hubungan kami . dy terlalu mara at aku coz aku sent pic at bff dy . dy mara . aku daa mule resah takud khlgan dy . macam2 cara aku memujuk nyea supaya dy trima aku . xp dy tetap dengan kputusannyea . aku taa naa khilgan dy . aku syg dy . aku taa sggup nan sume niwp . aku naa kau balek syg . aku taa naa kau pergi tggl an aku . sampai skunk dy taa penah akat call aku , text taa d'rep an . besar kah salah aku sayang ? BESAR KAH? bilang kepadaku syg . aku mau jawapan drimu syg . tiap-2 malam mnangis kerana kau syg . aku amat mmerlu an kau skunk . dan aku mahu hidup dgn kau saja . aku mohon kau trima aku kembali dlm hidup kau . dan aku akan sedia mmbhgia an kau semule syg . aku janji pada ALLAH SWT , akan mmbri kebhgian kepda mu dan taa akan menykitkan dirimu kembali . t0long yek syg . (muhammad amirul adam , sekiranyea b daa bace post niwp , tolong bg respon ? sent text n call cux . cux skunk mnunngu d'pntu hatimu utk mnerima ku kembali ) 
and last aku arap kowng pham perasaan aku yek . aku amat mmerlukn dirinyea skunk . :'( aku arap dy text aku n ckp dy trima aku alek . amin ! byep :)

si dia yunc ku suke !
Tuesday, January 3, 2012 at 12:14 AM | 0 COMMENT[s]

            heys sume , t0days aku naa share cita nan kowang pasal mamat at bawah niwp ! bukan yunc baju kotak to0 , baju itam t0o..handsome an . aku suke tgk dy pyer senyuman mcm JUSTIN BIEBER . xp aku taa minat JB t0o . aku minat JUSTIN BIEBER niwp ag cute . hahaa . dy niwp sowg yunc suke ambil berat terhadap aku . sayang lha dy at aku . then dy niwp jenis layan jep . aku puns layan jugak . aku sayang dy sangat3 . dy niwp taa penah tggl an aku sesaat puns . dy jenis taa suke mara org yunc dy sayang . dy ckp dy taa akan tggl an aku . dy tetap nak at aku . dulu aku nan dy jusit mmbe tegur2 g2 jep . layan2 jep . tibe2 aty aku daa mula sayang an dy . dy puns same . hehee ~ suke nyep . then dy niwp suke uat lawak . suke gila aku . kdng2 time text nan dy senyum sowg2 . hahaks mcm org gila lak . xp taa pea . demi dy aku sggup buad ape saje . asal dy tersnyum . kan kan kan . humm . btw . dy daa abeh spm . then aku taa bule jmpe dy at sekolha daa .sedyh . xp taa pea . nsib baek dy duk dkat nan umah dy . bule lha jeguk2 slalu . huh~ HAHA . t0o jea kudd aku naa cite pasal dy . taa tauk daa ape naa cite ..k lha . aku update cite yunc laen lak ea.
:D byepp guys . hope kowng enjoy bace aku pye post okee . daa ~

LUAHAN ATY !
Monday, December 26, 2011 at 11:13 AM | 0 COMMENT[s]

Kita bertemu ,
Namun akhirnye terpisah kembali ,
Perpisahan yang aku kira tidak akan ada pertemuan d'antara kita berdua.
Dan kita tidak mungkin menemui seseorang yang sama sepertimu setelah itu.. 

Dirimu telah pergi jauh , hilang..
sehingga tiada ruang masa untuk aku melihatmu
walaupun sesaat , sedetik dan walau hanya seketika ... 

Ternyata kematian itu sesuatu yang memeritkan , mendukakan , sehingga air mata duka aku tidak mampu untuk memujukmu kembali ke sisi aku..

Tinggallah aku sendirian , menghitung sepi..
kosong sehingga tidak ada satu apa pun yang dapat membahagiakan ku , 


AKU SUNGGUH SUNYI TANPA MU SAYANG !

bad day!
Sunday, December 25, 2011 at 11:46 AM | 1 COMMENT[s]

nape aku harus d'tinggalkan? apa salah aku. taa sempurnakah cinta aku niwp. aku daa bg aty n perasaan at kau. nape kau taa mnggerti lagi. huh~ aty aku sering d'lukai. mengapa? lelaki semua tak pernah jujur isi aty seseorang perempuan yang ingin mengambil berat terhadapnye. takdir . taa bule salah an takdir. huh~ aku sering menangis setiap malam menjelma. adakah perasaan d'tinggalkan seseorang yang aku sayang. tapi aku taa bule menahan aty yang sedyh. tanpa dy aku sedyh . dy penawar jika aku sedyh. xp dy taa akan kembali. aty daa tertutup untuknye . pergi menjauh . tanpa dy aku sedyh. huh~ bagaimana idop ku lepas niwp. huhu~:(


Older Post
OWNER THIS BLOG !!
Hi ! I am EZZAHARYZA ZAHARI.I am 16 YEARS OLD . JUST SAYANGS MY HUNYBUNY ! y/o
#replace this with you profile :)

Best view in GOOGLE CHROME
BOLD UNDERLINE ITALIC
BLOCKQUOTE

MuSIC iS mY liFe !

TWEET ON ME =) !
<


BIG CLAP FOR THEM !
>>Skin by :PuteriZelyn
>>Image by :We♥It
>>Background :Sis Lina
>>Edit by : ezzaharyza zahari